Hyresgäster medvetenmini

medveten-mini

logo

Vi hjärtar barn och barnfamiljer.
Vi värnar om miljön och människor i produktionsländer långt borta.
Vi är dödligt förtjusta i snygg design, inredning, barnkläder, småprylar och saker som gör livet förtjusande i största allmänhet.

medvetenmini.se startade vintern 2012 som den första nätbutiken med ett helhetskoncept bestående av ekologiska och kemikalieminimerade produkter riktade till barn och familjer på nätet. Hos oss finns allt från barnkläder och barnskor, böcker, leksaker och inredningsdetaljer till hudvård, hygienartiklar och som komplement, ett stort kökssortiment med textil, matlådor och flaskor i giftfria och säkra material.

Gemensamt för alla våra märken och leverantörer är valet av sunda och hälsosamma material samt deras sätt att producera produkterna på ett så hållbart, etiskt och miljömässigt riktigt sätt som möjligt, med fördel i Europa.

Vårt jobb är att med varsam hand, omsorgsfullt handplocka det vi själva gillar. Vi tummar varken på design eller kvalitet och lovar er en unik, härlig och inspirerande shoppingupplevelse, snabba leveranser och klockren service.

I dagsläget har vi ett 70-tal varumärken under vårt tak. Några av dem är Mini Rodini, Kavat, Ferm Living, Maxomorra, FUB, Serendipity Organics, W:Form, Indikidual, Modeérska Huset, Plantoys, Frank and Fisher, Moulin Roty, Mini Willa, Tellkiddo, Wee Gallery, Klean Kanteen, Care of Gerd, Iris Hantverk, Majvillan, Weck jars och många många fler.

Från och med den 1 juli 2016 finns vårt lager och kontor här på Spinneriet. Efter sommaren är ni också välkomna att besöka vår butik och showroom på plan 3.

Varmt välkommen!

Kontakt
E-post: hej@medvetenmini.se
Telefon: 0704 922340

Följ oss gärna på Instagram och Facebook.

www.medvetenmini.se


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!